En fuldstændig fænomenal og solskinsvarm åbning af Fattiginspektørens Prydhave i dag søndag d. 2. juni 2019, hvor 200 gæster lagde vejen forbi museet. 

Søren Ryge holdt tale og klippede snoren efter alle kunstens regler. De frivillige i Museumshavens Venner havde gjort haven så fin, at alle de besøgende kun havde roser til overs. Bordene var dækket med smukke blomster, hvide duge og fine kopper. Og så var alle, der har været involveret i havens genskabelse, ved at revne af stolthed. For det her ér en have med ikke bare en særlig historie, men også et særligt fællesskab, som Sarah Smed nævnte i sin velkomst. 

Tak til alle der kom - og vi beklager, at der var dem, som måtte nøjes med ét stykke af de dejlige kager, eller dem, der måtte vente på kaffen. Der kom faktisk en del flere gæster, end vi havde turdet drømme om. 
Søren Ryge klipper snorenSøren Ryge måtte selvfølgelig klippe snoren med en hækkesaks
Søren Ryge holder åbningstalenSøren Ryge holder åbningstalen
Margit Okholm fra Museumshavens Venner kunne overrække en unik historisk gave til Søren Ryge: En fattiggårdsmåtte og en fattiggårdspelargonie.Margit Okholm fra Museumshavens Venner kunne overrække en unik historisk gave til Søren Ryge: En fattiggårdsmåtte og en fattiggårdspelargonie.Margit Okholm fra Museumshavens Venner kunne overrække en unik historisk gave til Søren Ryge: En fattiggårdsmåtte og en fattiggårdspelargonie.Kaffe og kage i havenKaffe og kage i havenDennis' fine blomsterbuketterNye sy’fynske kartofler på vej til DjurslandNye sy’fynske kartofler på vej til Djursland