Skal du med på en omvisning i udstillingen "Alt det usagte", så er sidste chance torsdag den 7. oktober. Udstillingen ”Alt det usagte”  vises på Danmarks Forsorgsmuseum frem til 17. oktober. Udstillingen har fokus på familiehemmeligheder og fortielser i forbindelse med psykisk sygdom. I udstillingsperioden arrangerer vi forskellige events.

Torsdag den 7. oktober kl. 19 tager Sarah Smed, leder af Forsorgsmuseet, publikum med på en dialogbaseret rundvisning i udstillingen. Herefter er der en samtalesession i værket "Hospitalet for selvmedicinering", som Jakob Jakobsen har skabt til "Alt det usagte"-udstillingen. Her fortæller Sarah Smed historier om en række ellers glemte skæbner fra Fattiggårdens tid og med udgangspunkt i dem faciliteres en samtale om familiehemmeligheder, psykisk sygdom, levevilkår og hjælp før og nu.

Pris: 75 kr. pr. person.
Medlemmer af Museumsforeningen: Gratis men billet skal bookes.
Der er begrænset deltagerantal. Tilmeld dig her og køb din billet.