Den 8. september var Robert og Sarah på besøg hos
Birgitte Bergman
, medlem af Folketinget for
Det Konservative Folkeparti
. Hun havde inviteret til rundvisning på Christiansborg, efter at hun i sommers besøgte museet, hvor hun blev vist rundt af Robert. Et besøg som, i kraft af Roberts formidling, havde gjort et stort indtryk på Birgitte. “Jeg har besøgt mange museer over hele verden i kraft af min karriere inden for turismeerhvervet, og derfor er jeg blevet vist rundt utallige gange. Men Roberts rundvisning var noget helt særligt, da jeg hurtigt blev klar over, at her var det en autentisk stemme, der både formidlede fortidens og nutidens historier,” sagde Birgitte.

Undervejs på den spændende rundvisning på Christiansborg var der både til at tale om social- og kulturpolitik udover interessante møder med andre politikere og endda også Grundloven.

En stor til Birgitte for hendes gæstfrihed og for både at tage sig tiden og have interessen.
Birgitte Bergmann, Robert og Mai MercadoBirgitte Bergmann, Robert og Mai Mercado
Robert, Henrik Dam Christensen og Birgitte BergmannRobert, Henrik Dam Christensen og Birgitte Bergmann
I FolketingetI FolketingetRobert og Birgitte BergmannRobert og Birgitte BergmannGrundlovenGrundloven