Andreas Jansen er netop startet i en stilling som publikumschef på Svendborg Museum, hvor han primært skal arbejde på Danmarks Forsorgsmuseum.

Andreas 600x767Andreas har tidligere arbejdet i både hotelbranchen og som butiksansvarlig ved Statens Naturhistoriske Museum. ”Jeg holder personlig meget af museer og både historien og driften af dem har min faglige interesse. Derfor er jeg glad for at kunne fortsætte med at arbejde i branchen. Blot nu i smukke kulturrige Svendborg.”

Andreas skal især arbejde med driften og udviklingen af museumsbutikken og billetsystemet på Danmarks Forsorgsmuseum og sammen med leder Sarah Smed videreudvikle publikumsoplevelsen for museets gæster. Derudover skal Andreas arbejde med Museumsforeningen og webshop for Svendborg Museum.

Andreas stammer fra Tyskland og er dansk gift. Sammen med sin kone og deres lille søn er han nu flyttet til Svendborg.