Der er nu (25. marts) fastsat en dato for årsmødet. Det bliver mandag d. 23. august kl. 19 i Guldsalen i Svendborg Kulturhus. Vi håber, at vi til den tid får lov til at samle mange af jer til en orientering om museets planer. I god tid inden årsmødet modtager du en mail med dagsorden og praktisk information om tilmelding. Indkaldelse til årsmødet annonceres også i Ugeavisen Svendborg.

Svendborg Museum tager på Tour-de-Årbog
Lige efter påske kommer Svendborg Museum til Thurø, Tåsinge, Skårup og Ollerup. Museet har tænkt i alternative baner, nu årsmødet er aflyst. I stedet kan medlemmer af Museumsforeningen møde museet, der hvor de bor og få udleveret Årbogen 2020 frisk fra tryk. Svendborg Museum håber, at mange medlemmer vil kigge forbi Tour-bilen – dog fortsat med god afstand.
Her kan du møde Svendborg Museums Tour-de-Årbog:

Tåsinge: Onsdag den 7. april kl. 10-12 på P-pladsen ved Rema
Thurø: Fredag den 9. april kl. 10-12 på P-pladsen ved Spar
Skårup: Tirsdag den 13. april kl. 10-12 på P-pladsen ved Daglig Brugsen
Ollerup: Onsdag den 14. april kl. 10-12 på P-pladsen ved Daglig Brugsen

For de medlemmer, der har deres gang i centrum, har Museumsbutikken på Danmarks Forsorgsmuseum ekstraordinært åbent den 7., 9., 13. og 14. april. Alle fire dage i tidsrummet kl. 10-12. Vi gør opmærksom på, at butikken kun er åben for udlevering af årbøger. Selvom vi hjertens gerne vil invitere indenfor, så er det først muligt at besøge Fattiggården fra onsdag den 21. april.