Vi har fået lukket op til steder, de fleste af os normalt ikke kommer. Vi skal besøge Oureskolerne, opleve Danske Kirker vise rundt i Stenstrup Kirke, besøge Rødkilde Gods, opleve valsemøllens produktion af havregryn og gule ærter og kigge indenfor i den nybyggede Andekærgård med dens 1400 jerseykøer. Hør værten fortælle og få nysgerrigheden stillet.

I dag besøger vi Skolerne i Oure. Skolerne startede i 1987 og består i dag af tre succesfulde skoler – efterskole, kostgymnasium og højskole. Som Danmarks største kostskolemiljø tiltrækker det en masse mennesker til Sydfyn. Kom med ind bag murene og hør skoleleder og medstifter Ole Hjorth fortælle om skolernes historie, fremtid og kultur.

Sted: Idrætsvej 1, 5883 Oure.

Pris: 50 kr. Medlemmer af museumsforeningen gratis. Begrænset antal pladser.

Billetter: Der åbnes for billetsalg til årets aktiviteter d. 18. marts. Det sker til årsmødet fra kl. 18 og derefter i museumsbutikken, som har åbent tirsdag-søndag 10-16. Medlemskort skal fremvises.
Har du betalt kontingent og endnu ikke afhentet/fået tilsendt dit medlemskort, ligger det til dig efter d. 18. marts i museumsbutikken - sammen med årbog og årsberetning.
Efter d. 18. marts vil du også kunne bestille billetten i museets webshop.

Museumsforeningen login

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.