Vinterferie: Hør om Fattiggården

Mød museets formidlere og hør om livet bag de høje mure, lige fra lusekassen og fuldebrummen til en række af de mennesker, der i tidens løb har boet på Fattiggården f.eks. Fattiggårdens Skræk, Flugtkongen fra Slesvig og Alma. Når formidlerne ikke er optaget af skæbnefortællinger, står de til rådighed, hvis du har spørgsmål eller ønsker en kort introduktion til Fattiggården, før du begiver dig rundt i museets udstillinger. Der er skæbnefortællinger alle dage den 11.-19. februar. Kl. 11 og 13 er det i spisestuen og kl. 11.30 og 13.30 er det i måtteværkstedet. Se hele vinterferieprogrammet.

Arrangement oversigt

Startdato lørdag 11. 02. 2023 10:00
Slutdato søndag 19. 02. 2023 14:00
Det foregår Danmarks Forsorgsmuseum

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.