Udstilling: Arven efter ØK

I lokaler på Danmarks Museum for Lystsejlads viser Svendborg Museum udstillingen "Arven efter ØK - på Sydfyn og i Siam". Tidligere skibsofficerer i ØK, nu bosiddende i Svendborg, fortæller om, hvordan ØK påvirkede deres liv. Udstillingen fortæller også om kompagniets grundlæggelse, baseret på skovning af teaktræ i Siam. Historierne fortælles for første gang af de mænd, der gjorde arbejdet, levede med malariaen og bruddet med deres siamesiske familier. Læs mere her.

Udstillingen vises i perioden 18. august - 23. oktober. Fra 18.-28. august er der åbent alle dage kl. 11-17. Herefter er udstillingen åben kl. 11-17 fredag-søndag den 2.-4. september, 9.-11. september, 16.-18. september, 23.-25. september og 30. september. I oktober er der åbent kl. 11-17 lørdag-søndag den 1.-2. oktober og fredag-søndag den 7.-9. oktober. Fra 14.-23. oktober er der åbent alle dage kl. 11-17. Der er gratis adgang.

Arrangement oversigt

Startdato fredag 02. 09. 2022 11:00
Slutdato søndag 04. 09. 2022 17:00

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.