Efterårsferie: Tip en 13'er

Lær om Fattiggården ved at finde svarene på din vej rundt på Fattiggården. ”Tip en 13’er” er tiltænkt de voksne gæster. Tip en 13'er er gratis, når entréen er betalt. Vi trækker lod blandt besvarelserne om 2 x bogen ”Fattiggården”. Vinderne får direkte besked 25. oktober.

På Danmarks Forsorgsmuseum i Nordens bedst bevarede Fattiggård er der åbne døre ind til dele af vores samfunds historie, som ellers har været skjult bag mure, pigtråd og tabuer. Her fortælles de fattiges, de hjemløses, de ensommes og de forældreløses historier.

Et besøg på Fattiggården er et museumsbesøg, der sætter både tanker og samtaler i gang for besøgende i alle aldre.

Arrangement oversigt

Startdato tirsdag 19. 10. 2021 10:00
Slutdato søndag 24. 10. 2021 16:00
Det foregår Danmarks Forsorgsmuseum

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.