Sarah og Monopolet

Netop nu viser vi udstillingen "Alt det usagte" på Danmarks Forsorgsmuseum. På dit besøg rundt på Fattiggården møder du kunstværker, der alle griber om familiehemmeligheder og fortielser i forbindelse med psykisk sygdom. I udstillingsperioden arrangerer vi forskellige events for at skabe samtaler og debat om temaerne.

Torsdag den 16. september kl 19-20 kan du opleve "Sarah og monopolet" online på Forsorgsmuseets Facebook-side. Her vil Sarah Smed, leder af Forsorgsmuseet, og et monopol af mennesker med levede erfaringer være klar til at besvare både store og små dilemmaer, der knytter sig til emnet familiehemmeligheder og fortielser i forbindelse med psykisk sygdom.

Før arrangementet har du mulighed for at indsende dit eget dilemma, som monopolet vil stå klar til at debattere og besvare ud fra egne erfaringer.  Alle dilemmaer skal sendes til  forud for arrangementet. Alle henvendelser behandles anonymt.

Arrangement oversigt

Startdato torsdag 16. 09. 2021 19:00
Slutdato torsdag 16. 09. 2021 20:00
Det foregår Danmarks Forsorgsmuseum

Hvem - hvad - hvor?

Hvem kan deltage?
Hvis der ikke står andet, kan alle deltage.
OBS på, at flere af arrangementerne kræver tilmelding.
Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.
Sejlturene med  HJORTØ er alene for medlemmer af HJORTØs Venner.

Hvad koster det?

De fleste foredrag og vandringer koster  50 kr.
De fleste af disse tilbud er gratis for medlemmer af museumsforeningen.
Enkelte arrangementer er dyrere eller helt gratis.
Se derfor pris ved det enkelte arrangement. 
På Danmarks Forsorgsmuseum er der entré.
Se priser og rabatter her

Hvor foregår det?
Arrangementerne foregår dels på Forsorgsmuseet, som har til huse i den gamle Fattiggård, Grubbemøllevej 13, dels ude i byrummet, på landet eller på havet.
OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.