Særlig Søndag på Fattiggården

Kom til Særlig Søndag på Danmarks Forsorgsmuseum - her er der gratis adgang for voksne (grupper undtaget). Børn og unge (0-17 år) har altid gratis adgang til museet. Denne søndag kan du møde museets formidlere på din tur rundt på museet. I tidsrummet kl. 10-14 fortæller de medrivende historier om Fattiggårdens skæbner og livet bag murene.

Brug en søndag bag de høje mure og pigtråden og se, hvor fattiglemmerne sov, spiste, arbejdede, blev vasket og straffet. Historien kryber ind under huden, når I går rundt i de autentiske rum. De står stadig som den gang Fattiggården lukkede i 1974. I oplever en vigtig del af historien om Danmarks forsorg. Her formidles historier om de mange mennesker, som levede på samfundets skyggeside: De fattige, de syge, de hjemløse, de ’utilpassede’ og de forældreløse.

Arrangement oversigt

Startdato søndag 04. 09. 2022 10:00
Slutdato søndag 04. 09. 2022 16:00
Det foregår Danmarks Forsorgsmuseum

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.