Særlig Søndag

Det er vigtigt for Danmarks Forsorgsmuseum, at alle har mulighed for at besøge Fattiggården. Søndag den 7. april er der derfor gratis adgang til Fattiggården (grupper med mere end 10 personer er undtaget). Denne søndag kan du få en snak med nogle af museets frivillige. De er i måtteværkstedet kl. 10.30-12.30, hvor de viser, hvordan en måtte væves. De fortæller også gerne om det gamle håndværk. Der har været gang i vævene, så lige nu har vi et stort udvalg af de flotte, slidstærke måtter til salg i Museumsbutikken.

Du kan også se udstillingen "ANBRAGT". Udstillingen er nomineret til "Museum + Heritage Award", der har kælenavnet ”The Oscar of the museums world”. Det er i kategorien "International Exhibition of the Year", hvor der i alt er fem nominerede. "ANBRAGT" er i flot selskab med udstillinger fra lande som USA, Schweiz, Oman og Holland og fra kendte og store museer som Rijksmuseum og The Franklin Institute. "Museum + Heritage Award" bliver uddelt ved en ceremoni den 15. maj i London. Du kan også opleve to mindre udstillinger. En om ø-anstalten Sprogø og en, hvor vi giver stemmer til unge fra Ringe Kost- og Realskole.

Fortæl gerne om Særlig Søndag til dem du kender og dem, hvor entréen kan være en barriere for et besøg. Særlig Søndag finder sted den første søndag i måneden.

Ret til ændringer forbeholdes.

Arrangement oversigt

Startdato søndag 07. 04. 2024 10:00
Slutdato søndag 07. 04. 2024 16:00
Det foregår Danmarks Forsorgsmuseum

Hvem - hvad - hvor?

Hvem kan deltage?
Hvis der ikke står andet, kan alle deltage.
OBS på, at flere af arrangementerne kræver tilmelding.
Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.
Sejlturene med  HJORTØ er alene for medlemmer af HJORTØs Venner.

Hvad koster det?

De fleste foredrag og vandringer koster  50 kr.
De fleste af disse tilbud er gratis for medlemmer af museumsforeningen.
Enkelte arrangementer er dyrere eller helt gratis.
Se derfor pris ved det enkelte arrangement. 
På Danmarks Forsorgsmuseum er der entré.
Se priser og rabatter her

Hvor foregår det?
Arrangementerne foregår dels på Forsorgsmuseet, som har til huse i den gamle Fattiggård, Grubbemøllevej 13, dels ude i byrummet, på landet eller på havet.
OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.