NYHED: Stemmer fra skyggesiden

Gådejagt på Fattiggården i efterårsferien
I en fængselscelle er der fundet et mystisk, gammelt brev. Brevet er skrevet med vrede og aggression, men rummer måske også mere end det. Hvilke hemmeligheder gemmer der sig i virkeligheden i brevet? Og hvad er det afsenderen holder skjult? Det skal I finde ud af ved at løse Fattiggårdens gåder! Kan I afkode det mystiske brev, og finde nøglen til at låse de gamle hemmeligheder op? I "Stemmer fra skyggesiden" skal I bruge kløgt, snilde og kreativitet for at finde nøglen til hemmeligheden. Sammen får I en underholdende og aktiverende indføring i Fattiggårdens barske historie.

Livet som indlagt på Fattiggården har ikke været for sarte sjæle! Indespærret bag høje mure, frarøvet ens frihed og underlagt strenge regler. Kan I forestille jer det?
På den gamle Fattiggård kan I få et tankevækkende indblik i livets skyggeside på stedet, hvor de utilpassede og uønskede blev gemt væk. Kom med ind bag murene, hvor straf, disciplin og tvangsarbejde er livsvilkår for den indsatte. Hvis I altså tør...

Anbefales til børn fra 8 år og deres familier.
Pris: 199 kr. for familier/grupper op til fem personer. Dertil entré til museet - voksne: 75 kr./pensionister: 60 kr./børn og unge (0-17 år): gratis
Varighed: 60-90 minutter. Gådejagten skal gennemføres i museets åbningstid.
Booking kan ske fra 14. oktober.
"Stemmer fra skyggesiden" vil være en aktivitet på museet i resten af 2021-sæsonen.

Arrangement oversigt

Startdato lørdag 16. 10. 2021 10:00
Slutdato søndag 17. 10. 2021 16:00
OBS 199 kr./Skal bookes
Det foregår Danmarks Forsorgsmuseum

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.