UDSOLGT: Morten Pape: Amagertrilogien

5700 Fortæller: Svendborg Bibliotek, Litteraturhus Svendborg og Små Armbevægelser griber faklen fra 5700 summer og tænder op under tre dage, den 22.-24. oktober, fyldt med levende litteratur og masser af oplevelser.

Med romanen "I ruiner" afslutter Morten Pape i efteråret 2021 romantrilogien, der startede med den prisbelønnede debut "Planen" i 2015. Oplev ham i selskab med leder af Danmarks Forsorgsmuseum, Sarah Smed, i en samtale om svigt, afsavn og mønsterbrud i de stemningsfulde og autentiske omgivelser på Svendborgs Fattiggård, der var i drift 1872-1974.

Morten Pape (f. 1986) voksede op i et af Københavns mest omtalte områder; det udsatte boligområde Urbanplanen. Her oplevede han på nært hold, hvordan det var at finde sig selv i et betændt multikulturelt miljø, som kun få undslipper eller kender til. Han debuterede som forfatter med romanen "Planen" i november 2015 og vandt derefter BogForums Debutantpris. I 2018 udgav han romanen "Guds bedste børn", som vandt DR Romanprisen i 2019. Den sidste bog i Amagertrilogien, "I ruiner", udkommer 7. oktober.

Der er UDSOLGT til arrangementet. 
Se de øvrige arrangementer under 5700 Fortæller.

Foto: Les Kaner

Arrangement oversigt

Startdato fredag 22. 10. 2021 19:00
Slutdato fredag 22. 10. 2021 20:30
OBS Billet hos Svendborg Bibliotek
Det foregår Danmarks Forsorgsmuseum

Hvem - hvad - hvor?

Hvem kan deltage?
Hvis der ikke står andet, kan alle deltage.
OBS på, at flere af arrangementerne kræver tilmelding.
Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.
Sejlturene med  HJORTØ er alene for medlemmer af HJORTØs Venner.

Hvad koster det?

De fleste foredrag og vandringer koster  50 kr.
De fleste af disse tilbud er gratis for medlemmer af museumsforeningen.
Enkelte arrangementer er dyrere eller helt gratis.
Se derfor pris ved det enkelte arrangement. 
På Danmarks Forsorgsmuseum er der entré.
Se priser og rabatter her

Hvor foregår det?
Arrangementerne foregår dels på Forsorgsmuseet, som har til huse i den gamle Fattiggård, Grubbemøllevej 13, dels ude i byrummet, på landet eller på havet.
OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.