Efterårsferie: Branden på Fattiggården

En skæbnesvanger nat i efteråret 1899 brød Svendborg Fattiggård i brand. Stuehuset stod i lys lue. Brandvæsnet var hurtigt fremme, men det kneb med at få vand nok til slukningsarbejdet. Løs opgaven, mens I kommer rundt på Fattiggården. For børn 8-15 år og deres familier. Opgaven er gratis, når entréen er betalt.

Vi trækker lod blandt besvarelserne om 1 x gavekort til Hjem-Is. Vinderen får direkte besked 25. oktober.

Et besøg på Fattiggården er et museumsbesøg, der sætter både tanker og samtaler i gang for besøgende i alle aldre.

Arrangement oversigt

Startdato lørdag 16. 10. 2021 10:00
Slutdato søndag 17. 10. 2021 16:00
Det foregår Danmarks Forsorgsmuseum

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.