AFLYST foredrag: "Lønarbejdet som mål - mennesket som middel" ved Mikkel Morgen

AFLYST
”Jobcentersystemet skaber en ramme om langvarigt arbejdsløse menneskers hverdagsliv, som leder til markant risiko for fremmedgørelse, psykiske belastninger og identitetstab – og så hæmmer systemet i øvrigt vores demokratiske dialog om arbejdets rolle i samfundet.”

Dette er én af pointerne i foredraget, der afholdes af ph.d.-studerende Mikkel Morgen (RUC). Han forsker i arbejdsløshed og voksnes læring ud fra et psyko-samfundsmæssigt perspektiv og har selv tidligere arbejdet i beskæftigelsessystemet.

Arrangement oversigt

Startdato torsdag 17. 09. 2020 19:00
Slutdato torsdag 17. 09. 2020 21:00
Det foregår Danmarks Forsorgsmuseum

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.