Historie på Stedet: En god cigar

Rygerne er røget ud i kulden. Svendborg Museum har indsamlet tobakkens genstande. Få et gensyn med kuvert-askebægeret, snusdåsen, onkels langpibe og andre ting, vi troede vi havde glemt i en mini-udstilling midt mellem sko, barbergrej og sixpence hos Baunbæk & Lyn i Møllergade 40, 5700 Svendborg. Udstillingen kan ses, når Baunbæk & Lyn har åbent: Tirsdag - torsdag kl. 10.00-17.00, fredag kl. 10.00-17.30 og lørdag kl. 10.00-15.00.

Med "Historie på Stedet" kommer Svendborg Museum ud, hvor folk færdes i hverdagen. I stedet for at gå på museum, møder du kulturarven på cafeen eller i butikken. I løbet af foråret og efteråret 2024 samt foråret 2025 popper en række små temaudstillinger op, hvor du mindst venter det – og viser genstande og fortællinger fra Svendborgs rige og brogede fortid.  I perioden 13. marts til 9. april kan du også opleve udstillingen "Afholdenhed eller snaps?" hos VildMedVin i Korsgade 7.

Arrangement oversigt

Startdato onsdag 13. 03. 2024 10:00
Slutdato lørdag 13. 04. 2024 17:00
Det foregår Baunbæk & Lyn

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.