NYHED: Stemmer fra skyggesiden

Livet som indlagt på Fattiggården har ikke været for sarte sjæle! Indespærret bag høje mure, frarøvet ens frihed og underlagt strenge regler. Kan I forestille jer det?  
På den gamle Fattiggård kan I få et tankevækkende indblik i livets skyggeside på stedet, hvor de utilpassede og uønskede blev gemt væk. Kom med ind bag murene, hvor straf, disciplin og tvangsarbejde er livsvilkår for den indsatte. Hvis I altså tør...

I en fængselscelle er der fundet et mystisk, gammelt brev. Brevet er skrevet med vrede og aggression, men rummer måske også mere end det. Hvilke hemmeligheder gemmer der sig i virkeligheden i brevet? Og hvad er det afsenderen holder skjult? Det skal I finde ud af ved at løse Fattiggårdens gåder! Kan I afkode det mystiske brev, og finde nøglen til at låse de gamle hemmeligheder op? I "Stemmer fra skyggesiden" skal I bruge kløgt, snilde og kreativitet for at finde nøglen til hemmeligheden. Sammen får I en underholdende og aktiverende indføring i Fattiggårdens barske historie. Gådejagten skal gennemføres i museets åbningstid. 

Gådejagten bookes på forhånd
Anbefales til børn fra 8 år og deres familier. 
Pris: 199 kr. for familier/grupper op til fem personer. Dertil entré til museet - voksne: 75 kr./pensionister: 60 kr./børn og unge (0-17 år): gratis
Varighed: 60-90 minutter. 
Gådejagten skal gennemføres i museets åbningstid. Museet er åbent tirsdage-søndage kl. 10-16 i perioden 1. februar-18. december 2022. I vinterferie, sommerferie (uge 26-31) og efterårsferien er der også åbent om mandagen.
Du booker gådejagten her.

Arrangement oversigt

Startdato lørdag 25. 06. 2022 10:00
Slutdato søndag 18. 12. 2022 16:00
OBS 199 kr./Skal bookes
Det foregår Danmarks Forsorgsmuseum

Hvem - hvad - hvor?

Hvem kan deltage?
Hvis der ikke står andet, kan alle deltage.
OBS på, at flere af arrangementerne kræver tilmelding.
Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.
Sejlturene med  HJORTØ er alene for medlemmer af HJORTØs Venner.

Hvad koster det?

De fleste foredrag og vandringer koster  50 kr.
De fleste af disse tilbud er gratis for medlemmer af museumsforeningen.
Enkelte arrangementer er dyrere eller helt gratis.
Se derfor pris ved det enkelte arrangement. 
På Danmarks Forsorgsmuseum er der entré.
Se priser og rabatter her

Hvor foregår det?
Arrangementerne foregår dels på Forsorgsmuseet, som har til huse i den gamle Fattiggård, Grubbemøllevej 13, dels ude i byrummet, på landet eller på havet.
OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.