Det sker i vinterferien på Fattiggården

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Fattiggården i vinterferien. Der er åbent alle dage kl. 10-16 den 10.-18. februar 2024. Der er oplevelser og udstillinger, både for voksne og børn.

Hvor sov, spiste og arbejdede de mænd og kvinder, som boede på Fattiggården? Hver dag kan børn og voksne sammen løse en opgave, mens I kommer rundt på Fattiggården og ser baderummet, spisesalen og måtteværkstedet. Tirsdag-torsdag den 13.-15. februar kl. 10.30-12.30 er det muligt at se måtteværkstedet i aktion, når de frivillige væver og fortæller om det gamle håndværk.

Se også udstillingen "GENFÆRD" med Ole Lejbachs stærke portrætter tilsat knivskarpe tekster af Jens Blendstrup. I kan også besøge udstillingen "ANBRAGT", som fortæller om anbringelser på tværs af generationer. Den henvender sig både til børn, unge og voksne. Se programmet her.

Arrangement oversigt

Startdato lørdag 10. 02. 2024 10:00
Slutdato søndag 18. 02. 2024 16:00
OBS Inkl. i entré
Det foregår Danmarks Forsorgsmuseum

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.