Den Sorte Boks: Lily Schmidt Nielsen

Den Sorte Boks er Svendborg Museums mobile udstillingsrum, som fortæller historien lige der, hvor den skete. Fra den 4. august og en måned frem står museets container foran SuperBrugsen i Skårup og fortæller historien om Lily Schmidt Nielsen. I 1950 flyttede hun og manden Gunnar til Skårup, da han havde fået job som rektor på Skårup Seminarium. Lily var en væsentlig del af seminariets daglige drift. Hun var både sekretær, regnskabsfører, timelærer og gardinvasker. For 60 år siden, i 1962, blev hun valgt som formand for Skårup Sogneråd. Dermed var hun Fyns første kvinde med den titel. Hvem var Lily? Og hvilken betydning har hun haft for Skårup? Kig forbi Den Sorte Boks og hør meget mere om Lily Schmidt Nielsen.

Den Sorte Boks er åben hver dag kl. 8-21, og der er gratis adgang.

Arrangement oversigt

Startdato fredag 05. 08. 2022 8:00
Slutdato søndag 04. 09. 2022 21:00
Det foregår SuperBrugsen Skårup

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.