Hvor kan I bo?

Når I planlægger jeres lejrskoleophold i Svendborg, kan vi foreslå overnatning på det nærliggende vandrerhjem Danhostel Svendborg. Det ligger i centrum af Svendborg og kun få minutters gang fra Danmarks Forsorgsmuseum. 

På Danhostel Svendborg har I mulighed for at samle jeres gruppe på samme gangafsnit. Lærerne kan bo på 1-2 personers værelser, og eleverne bor på 4-personers værelser. Alle værelser er med bad og toilet, TV og wi-fi.

Der er kun ca. 15 minutters gang fra Svendborg station til Danhostel Svendborg.

Masser af oplevelser

Danmaks Forsorgsmuseum tilbyder dialogbaserede rundvisninger og aktivitetsforløb til både Mellemtrin og Udskoling. Kontakt os gerne i god til for at sikre, at vi har plads til jer. Se mere om besøg for Mellemtrin og Udskoling

Med vandrerhjemmet som base vil I også nemt kunne besøge f.eks. Naturama eller gå en tur omkring havnen og Frederiksø, hvor Svendborg Museum har udstilling fra maj til oktober i Danmarks Museum for Lystsejlads. Det er alt sammen i gåafstand fra  vandrerhjemmet. 

Svendborg Museum tilbyder også interessante byvandringer, hvor I f.eks. kan høre om søfartsbyen Svendborg eller besættelsestiden. 

Praktisk information vedr. formidling

Når I besøger Danmarks Forsorgsmuseum, har I mulighed for at booke et læringsforløb både med og uden aktiviteter. Alternativt er I velkomne til at besøge museet på egen hånd.

Kontakt os i god til for at sikre, at vi har plads til jer. God fornøjelse!

Priser
700 kr. for omvisning uden aktivitet
1.000 kr. for omvisning med aktivitet eller 1½ times omvisning uden aktivitet
Entré for elever og lærere er fortsat gratis ifm. undervisningsforløb.

Varighed
En omvisning varer ca. 1 time.
Aktivitetsforløbene varer 1½-2½ time plus pauser.

Antal
1 klasse eller op til 30 elever pr. omvisning/aktivitet

Hvornår
Undervisningsforløb kan bookes de dage, hvor museet er åbent, dvs. tirsdage-fredage kl. 10-16.
Det er også muligt - efter aftale med museet - at besøge museet mandag. Det koster 500 kr. i tillæg.
Det er også muligt - efter aftale med museet - at starte før kl. 10 eller slutte senere end kl. 16. Det koster 600 kr. i tillæg.

Booking
I booker omvisning/aktiviteter ved at kontakte os på telefon 6221 0261, mandag-fredag kl. 10-14. Planlægger du et besøg, så kontakt os gerne i god tid - helst minimum 14 dage før jeres besøg - især i maj, juni, september og oktober, hvor mange gerne vil besøge museet.

På egen hånd
I er velkomne til at besøge museet på egen hånd som led i undervisningen. Husk at meddele jeres besøg i god tid inden. I kontakter os på telefon 6221 0261, mandag-fredag kl. 10-14. Der er gratis adgang for elever og lærere.

Betaling
Faktura fremsendes efter jeres besøg. Når I booker bedes I oplyse EAN nr. eller SE/CVR nr., navn og adresse.

Afbud
Bliver I forhindret, så meld afbud i god tid. Ved afbud senere end 2 dage før opkræver vi det fulde beløb.

Ændringer
Har I ændringer til jeres arrangement, skal det ske senest 7 hverdage før arrangementets afholdelse. 

Madpakker
I er velkomne til at medbringe madpakker, kaffe og kage. Der er borde og bænke, både i gården og haven, hvor I kan sidde. De kan benyttes gratis. I kan også købe kolde og varme drikke i Museumsbutikken. Det er også muligt at leje et lokale til at spise medbragt mad, det koster 200 kr. pr. time og skal bookes samtidig med, at I bestiller en rundvisning/undervisningsforløb. 

Garderobe
Jakker og tasker kan anbringes i butikken. Der er ikke aflåst.

Til og fra museet
Museet ligger ca. 10 minutters gang fra bus- og togstationen i centrum af Svendborg. Fra Danhostel Vandrehjem er der 6-8 minutters gang, og fra Naturama tager det ca. 5 minutter på gåben.

Ret til ændringer forbeholdes.