Så venter der de besøgende på Danmarks Forsorgsmuseum endnu en 'Særlig Søndag' på Svendborgs gamle, fine Fattiggård.

Søndag d. 7. juli er der GRATIS adgang for alle samt GRATIS rundvisninger kl. 11 og kl. 13.

Se f.eks. den prisvindende debatudstilling "Fattigdom på tværs". Danmarks Forsorgsmuseum har inviteret nutidens debat om fattigdom ind bag murene og lader denne stå ansigt til ansigt med fortidens fattigdom. Med denne udstilling tilfører Forsorgsmuseet debatten om fattigdom nye vinkler og stiller nye spørgsmål. For hvad er forskellen og ligheden mellem en moderne nyttejobskost og en stenhammer fra Fattiggårdens tvangsarbejde? Og hvorfor måtte modtagere af fattighjælp ikke stemme frem til 1961, og hvordan bliver trængendes kærlighedsliv reguleret før og nu?

Køb en kop kaffe og slut gerne besøget af med nyde den i vores fine fattiggårdshave, hvor de frivillige i Museumshavens Venner har knoklet den sidste tid, så haven nu står smukkere end i årtier.

Museet er åbent fra 10-16.

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.