Forsorgsmuseet inviterer indenfor på Fattiggården til en museumsoplevelse ud over det sædvanlige.

Alle vores udstillinger kan besøges.

På museets Ipads kan I prøve kræfter med f.eks. appen "Flugten fra fattigdommen". Mens I kan give jeres mening til kende i "Fattigdom på tværs".

Se også de Skjulte Danmarkshistorier-  de 3 skæbnefilm og de 9 temafilm, som giver et unikt indblik i en verden, som kun få kender til.

Frivilliggruppen Museumshavens Venner lægger kartofler, hvis vejret tillader det.

Og det bedste af det hele er, at alt er GRATIS - også rundvisningerne kl. 11 og kl. 13.

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.