Museet har til huse i de oprindelige bygninger, der var Fattiggården. Den var i drift fra 1872 til 1974. På museet prioriterer vi at give alle de bedste muligheder for at færdes på stedet. Museet blev renoveret i 2009 og gjort handicaptilgængelig. Der er gode adgangsforhold til og imellem de to bygninger med udstillinger og receptionen med billetsalg, butik og café. Der er niveaufri adgang med dørautomatik i udstillingsbygningerne og tilgængelig café og toiletfaciliteter. Der er elevator i begge bygninger, som gør det muligt at få adgang til udstillingerne på 1. sal i begge bygninger.

Desværre er der ikke elevator til den øverste etage (det tidligere fnatloft), hvor udstillingen ”Syv Fattige Børn” vises. Det umuliggjorde fredningen af bygningerne.

Parkering og ledsagekort
Foran museet er der en p-plads forbeholdt handicapparkering. Gæster med ledsagekort kan gratis få én ledsager med på Danmarks Forsorgsmuseum.

Se mere på Godadgang.dk
Danmarks Forsorgsmuseum er oprettet i mærkningsordningen God Adgang, som omfatter 7 forskellige handicapgrupper med hver deres behov for tilgængelighed. På godadgang.dk kan du finde yderligere oplysninger om de fysiske adgangsforhold til museets bygninger og udearealer.

Adresse og åbningstider

Grubbemøllevej 13,
5700 Svendborg
Se kort med angivelse af P-pladser

Åbent tirsdag-søndag:

21. april - 19. dec. 2021: kl. 10-16

Se entré til museet 

særlige søndage (den første søndag i måneden) er der FRI entre og alle vores udstillinger kan besøges. Her fortæller museets formidlere spændende historier om Fattiggårdens skæbner og livet bag murene. Det er kl. 10-14.

Se hvad Svendborg byder på af oplevelser, spisesteder og overnatning