Tæpperne er slidte og brillerne er forsvundet sammen med piben og askebægeret.  Vores mange besøgende sætter deres spor på udstillingerne.

Vil du hjælpe museet?

Har du et tæppe, et par briller, en pibe eller et askebæger, der tidsmæssigt hører hjemme i 50-60'erne eventuelt tidligere, og som du vil donere til Forsorgsmuseet, så tag et billede, skriv målene på tæppet og send det til info@svendborgmuseum,. Vi kontakter dig, hvis vi mener, det passer ind i udstillingen, eller vi gerne vil gemme det som reserve.

Tæpperne behøver ikke at være identiske med de slidte, vi har. Billederne bringes for at give dig en idé om, hvordan de kan se ud og hvilken størrelse, de skal have. Desværre har vi ikke billede af pibe og askebæger.
Det store vendetæppe måler 245 x 345 cm.

Tæppe3Tæppe2 Tæppe1Briller 800x600 Tæppe Tæppe4