Hvornår er man død? Hvis du tog diskussionen med et menneske fra langhøjenes tid, ville I nok ikke være helt enige. Og du ville nok heller ikke synes om stenaldermenneskets behandling af den afdøde.

Hør historien, når museumsinspektør og arkæolog Marie Vang Posselt viser rundt i Gudbjerglund.

Omvisningen ved langhøjene fra den tidligste bondestenalder i Gudbjerglund Mindepark afholdes som en del af den landsdækkende Fortidsmindedag, der er arrangeret af Slots- og kulturstyrelsen. I år er Fortidsmindedagen arrangeret i samarbejde med DR’s tv-serie Historien om Danmark, der søndagene forud for Fortidsmindedagen netop har fortalt om Danmarks oldtid.

Mødested: Ørbækvej 260, Gudbjerg.

Tilmelding ikke nødvendig.

Sejlturene med KAJA og VIKING er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. Kammerateriet, Café WØ, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge.