Der er grønt til dekorationer, færdige juledekorationer, juleguf, brændte mandler, juledeko, møllemel, postkort, vin, hobbyting, patchwork, strik, trædrejede ting, møllebod, bolsjer, honning, olie, vin, nisser og kager, møllens tombola og fiskedam til børnene.

Café med lækkert julebag, og på nisseloftet læser nissefar historier og har bagt pandekager - og selvfølgelig kan du købe det fantastiske, stenmalede fuldkornsmel.

Lodtrækning på indgangsbon kl. 13.30, 14.30 og 15.30 med flotte gevinster. OBS: Man skal være tilstede med gyldig bon.

Sejlturene med KAJA og VIKING er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. Kammerateriet, Café WØ, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge.