I efteråret 2017 kunne fortællingen om “Barn Nr. 33” opleves fremført på det tidligere børnehjem, Aaløkkegaard, i Odense. I samarbejde med Danmarks Forsorgsmuseum i Svendborg, Statens Kunstfond og Odense Kommune, kan man nu opleve den stærke, aktuelle og roste teaterforestilling på film.

I den anledning inviterer Danmarks Forsorgsmuseum til en aften med både foredrag, film og samtale. Teaterleder Jeppe Sand, som i efteråret 2017 skabte teaterforestillingen omkring det tidligere børnehjem, besøger museet til et særligt tilrettelagt arrangement.

I foredraget vil man kunne høre om processen, udfordringerne og oplevelsen med at dramatisere den barske og vigtige børnehjemsfortælling. Derefter vil man kunne opleve forestillingen på film, som er blevet professionelt filmet på ”Aaløkkegaarden”.

Teaterforestillingen og filmprojektet er skabt med udgangspunkt i Frede Farmands selvbiografiske værk ”Barn nr. 33 – et barnerequiem”, og det er ud fra barnets stemme, at de hårde vilkår på børnehjemmet beskrives.

Mødested: Danmarks Forsorgsmuseum, Grubbemøllevej 13, Svendborg

Deltagelse: 50 kr. Gratis for medlemmer af museumsforeningen.

Begrænset antal deltagere.

Billetter kan købes/udstedes online i webshoppen - eller i museumsbutikken, som har åbent tirsdag-søndag 10-16.

Sejlturene med KAJA og VIKING er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. Kammerateriet, Café WØ, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge.