Historiker og tidligere socialrådgiver Gitte Berlin fortæller om sit forskningsprojekt, hvor hun, sammen med borgere, der har oplevet konflikter med myndighederne, forsøger at afdække, hvad det er, der går galt, når det går galt.

Der trækkes tråde til Fattiggårdens historiske skæbner og lægges op til en debat om, hvordan vi får startet en konstruktiv dialog mellem borger og myndighed samt betydningen af at møde borgere i udsatte positioner i øjenhøjde og med ligeværd.

Mødested: Danmarks Forsorgsmuseum, Grubbemøllevej 13, Svendborg

Deltagelse: 50 kr. Gratis for medlemmer af
museumsforeningen.

Begrænset antal deltagere.

Billetter kan købes/udstedes online i webbutikken- eller i museumsbutikken, som har åbent fra 13. februar tirsdag-søndag 10-16.

Sejlturene med KAJA og VIKING er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. Kammerateriet, Café WØ, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge.